standaard haken

Standaard haken

Haken zijn onder andere te gebruiken om uw staalkappen of bundels op te hangen. De metalen uitvoeringen zijn in meerdere modellen verkrijgbaar, waaronder haken met M4 of M5 draad en zelfborgende moer. De kunststof haken zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren. Neem een kijkje op onze webshop voor alle uit voorraad leverbare collectie-haken. Zit de juiste haak er niet bij? Neem dan contact op voor de mogelijkheden om een speciale haak op maat te laten ontwikkelen.

Ga direct naar:

Een greep uit ons assortiment:

kunststof haken

Kunststof haak diverse maten diverse kleuren bestellen bij the solution shop

metaal gekleurde haak

Gekleurde haak diverse maten metaal bestellen bij the solution shop

haak metaal vermessingd

Haak vernikkeld diverse maten Metaalbestellen bij the solution shop

haken vermessingd

Haak vermessingd diverse maten Metaal bestellen bij the solution shop

kunststof draaglus

Haak verzinkt diverse maten metaal verzinktbestellen bij the solution shop


speciale haken

Speciale haken

Haken – Wat zijn de maten?

Haken zijn in verschillende maten uit voorraad leverbaar. Deze zijn terug te vinden in onze webshop. Andere types zijn te bestellen of speciaal voor u op maat te maken. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

Haken – Welke uitvoeringen bestaan er?

De metalen haken worden standaard aangeboden in vernikkeld, verzinkt en vermessingd. Daarnaast kunnen ze in elke RAL kleur geleverd worden. Ook de kunststof haken zijn in meerdere kleuren leverbaar. Zo is er voor iedere wens een passende kleur te vinden.

Haken – Gebruik & montage

Haken worden vooral gebruikt om staalkappen of bundels te kunnen presenteren. Welke soort collectie-haak het beste bij uw toepassing past hangt van een aantal dingen af. Zo zitten standaard metalen haken los in de kap waardoor deze draaibaar blijft. Haken met moer daarentegen worden vastgeschroefd waardoor deze op zijn plek blijft en altijd in dezelfde richting staat. Wilt u een lichtere bundel ophangen? Dan is een vlakke kunststof haak ideaal.

Wellicht ook interessant voor u

Een haak kan met enkele producten gecombineerd worden om deze af te werken.

plaatjes

Plaatjes

Plaatjes

Plaatjes in combinatie met een haak, zorgen voor een stevige rug waardoor u meer draagkracht creëert. De plaatjes zijn verzinkt afgewerkt en in de volgende maten leverbaar:
– 100 x 8 x 2 mm met gat 5,2 mm
– 100 x 10 x 2 mm met gat 5,2 mm
– 280 x 10 x 2 mm met gat 5,2 mm Lees meer »

coderingen

Coderingen

Coderingen

Met coderingen kunt u makkelijk uw collecties coderen of markeren. Coderingen, of markeerringen, zijn in verschillende soorten, maten en kleuren leverbaar. Om de coderingen nog duidelijker te maken is het ook mogelijk om er in het zwart of wit een tekst of nummer op te laten drukken. Lees meer »

onderlegschijven

Onderlegschijven

Onderlegschijven

Onderlegschijven, ook wel revetten of rondellen, kunnen dienen als opvulling of als versteviging van een toepassing. Ze zijn leverbaar in metalen en kunststof varianten. De metalen schijven zijn te verkrijgen in de uitvoeringen verzinkt, vermessingd en vernikkeld. Kunststof onderlegschijven komen in de kleuren zwart, wit en transparant. Lees meer »

FAQ over haken

  1. haken moer

    Haken met moer

    Wat is het verschil tussen een haak met- of zonder moer?
    – Een haak zonder moer blijft los in uw kap hangen, waardoor deze draaibaar blijft. Een haak met moer daarentegen wordt op uw kap vastgedraaid, zakt niet weg in uw kap en staat met de opening altijd in de gewenste richting.