zelfklevende snelhechter

Zelfklevende snelhechter

Zelfklevende snelhechters zijn eenvoudig in een map te monteren en worden gebruikt voor het ordenen en archiveren van papierwerk. In ons assortiment vindt u diverse snelhechters in verschillende maten en uitvoeringen.

Ga direct naar:

Een greep uit ons assortiment: Zelfklevende snelhechters

snelhechter zelfklevend

Snelhechter  Zelfklevend  inclusief drukplaatje bestellen bij the solution shop

snelhechter zelfklevend bodemplaat

Snelhechter Zelfklevend  incl bodemplaat bestellen bij the solution shopZelfklevende snelhechters – Wat zijn de maten?

Zelfklevende snelhechters zijn leverbaar met een basis van 150 mm x 20 mm, incl. drukplaatje en optioneel incl. bodemplaat. De geplastificeerde strip heeft een lengte van 145 mm. De bijbehorende afdekstrips worden geleverd in een lengte van 297 mm.

Ook kunnen wij niet-zelfklevende snelhechters leveren in verschillende maten. Voor een overzicht van alle verkrijgbare maten kunt u onze webshop raadplegen of direct contact met ons opnemen.

Zelfklevende snelhechters – Welke uitvoeringen bestaan er?

Zelfklevende snelhechters zijn voorzien van een zelfklevende laag waarmee de strip direct in een map geplakt kan worden. De metalen strips zijn met of zonder beschermende eindkapjes verkrijgbaar. U kunt in kunststof witte of zwarte uitvoering kiezen voor:

  • snelhechters incl. drukplaatje
  • snelhechters incl. drukplaatje + bodemplaat
  • optioneel: afdekstrip t.b.v. het netjes afwerken van de snelhechter

In de webshop vindt u ook niet-zelfklevende snelhechters en bindsystemen die los gebruikt kunnen worden. Deze worden onder andere geleverd als:

  • hechtstrips geplastificeerd
  • snelhechters plastic bevestigingsplaatje (inhangdossier deklijsten)
  • snelhechters met geleider
  • tijdschrifthouder
  • boogclips A
  • schuifdeklijst

Zelfklevende snelhechters – Gebruik & montage

Zelfklevende snelhechters kunnen eenvoudig gemonteerd worden door deze met de plakstrip in een kunststof map te plaatsen. Hierin kunt u dan uw papierwerk ordenen of archiveren. U kunt er ook voor kiezen om zonder mappen te werken en enkel een snelhechter te gebruiken. In ons assortiment vindt u diverse niet-zelfklevende snelhechters voor bijvoorbeeld papierwerk, tijdschriften of drukwerk.

Wellicht ook interessant voor u

Om zelfklevende snelhechters netjes af te werken kunt u deze voorzien van een afdekstrip.

afdekstrip snelhechter

Afdekstrip snelhechter

Afdekstrip t.b.v. snelhechter

Afdekstrips worden uitgevoerd in wit of zwart met een lengte van 297 mm. Deze passen precies op de 150 mm x 20 mm zelfklevende snelhechters. U vindt de snelhechters en los te leveren afdekstrips terug in onze webshop. Lees meer »

 

FAQ over zelfklevende snelhechters

  1. Hoe hoog kan ik een snelhechter vullen?
    – Dit verschilt erg per snelhechter. Bestelt u bijvoorbeeld een standaard zelfklevende snelhechter met een strip van 145 mm en een perforatie van 80 mm dan houdt u 65 mm over, ofwel 32,5 mm aan elke kant. Uiteraard moet de strip ook nog een stuk omgebogen worden om de documenten op zijn plaats te houden. U zou deze snelhechter dus met ongeveer 2,5 cm aan papier kunnen vullen.
  2. Zijn snelhechters ook voor grotere bundels te bestellen?
    – Ja, in dat geval zou u een grotere maat snelhechter kunnen bestellen. Als de afmetingen van uw bundel bekend zijn kunt u op een vergelijkbare manier als in vraag 1 berekenen hoe groot uw snelhechter moet zijn.
  3. Kan ik ook gekleurde snelhechters bestellen?
    – Nee, wij leveren enkel snelhechters in zwart en wit.