zelfklevende hoezen

Zelfklevende hoezen

Zelfklevende hoezen kunnen standaard in drie uitvoeringen geleverd worden: driehoektassen, u-hoezen en visitekaarthouders. Zelfklevende hoezen zijn ideaal om uw map multifunctioneel te maken. Ze zijn in verschillende maten leverbaar.

Ga direct naar:

Een greep uit ons assortiment: Zelfklevende hoezen

driehoektas

Driehoektas Zelfklevend transparantbestellen bij the solution shop

u hoes hoezen

U-hoezen Zelfklevend transparantbestellen bij the solution shop

driehoektas

Visitekaarthouders Zelfklevend transparantbestellen bij the solution shopZelfklevende hoezen – Wat zijn de maten?

Driehoektassen zijn verkrijgbaar in een scala aan maten tussen de 32 x 32 mm en de 210 x 210 mm. De driehoektas heeft 2 gesloten zijden van gelijk formaat met de opening diagonaal. Voor alle leverbare maten kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

U-hoezen zijn leverbaar van A3 tot en met A7 formaat. Het product heeft een opening aan de lange of korte zijde, gelijk of ongelijk. Het voordeel van een ongelijke opening is dat de onderzijde van het plastic enkele mm langer is, wat het insteken van een document vereenvoudigd.

Visitekaarthouders variëren in maat van 50 x 88 mm tot 68 x 115 mm. Een overzicht van al onze standaard leverbare visitekaarthouders vindt u in de webshop.

Zit uw gewenste maat er niet bij? Neem dan contact met ons op voor aangepaste maten.

Zelfklevende hoezen – Welke uitvoeringen bestaan er?

Zelfklevende hoezen zijn uitgevoerd in transparant PP of PVC en voorzien van een zelfklevende laag. Enkele u-hoezen zijn ook standaard leverbaar in niet-zelfklevend met ophangoog.

Zelfklevende hoezen – Gebruik & montage

Zelfklevende driehoektassen, u-hoesjes en visitekaarthouders maken uw ordner of ringbandmap multifunctioneel zodat u hier meteen alles in kunt opbergen. Het product wordt ook vaak in boeken gebruikt.

Het product is eenvoudig in de map te plaatsen middels een zelfklevende plakstrip.

Wellicht ook interessant voor u

In mappen zijn zelfklevende hoezen ook heel goed te combineren met CD houders, die weer een extra functionaliteit toevoegen aan uw map.

cd houders

CD houders

CD houders

CD houders zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar zoals rozetjes, schuimrondje en hoesjes. Zo kunt u CD’s of DVD’s eenvoudig in een map bewaren of aan uw drukwerk toevoegen. Lees meer »

 

FAQ over zelfklevende hoezen

  1. Zijn zelfklevende hoesjes ook in gekleurde uitvoeringen te bestellen?
    – Nee, wij kunnen enkel de transparante hoesjes leveren.