Toebehoren busschroeven zijn aanverwante producten van busschroeven en kunnen gecombineerd worden met verschillende toebehoren om deze multifunctioneel of precies passend voor uw toepassing te maken. U kunt hierbij denken aan verlengstukken, afstandsbussen, afdekkappen, busschroeflussen, ophangoogjes en onderlegschijven.

Ga direct naar:

Een greep uit ons assortiment: Toebehoren busschroeven

verlengstuk busschroef

Verlengstukjes Busschroeven bestellen bij the solution shop

afstandsbussen busschroeven

Afstandsbussen Busschroeven bestellen bij the solution shop

afdekkap busschroef

Afdekkappen Busschroeven bestellen bij the solution shop

busschroeflussen

Busschroeflussen Busschroeven bestellen bij the solution shop

busschroef ophangogen

Ophangoogjes Busschroeven bestellen bij the solution shop

onderlegschijf busschroef

Onderlegschijven Busschroeven bestellen bij the solution shop


toebehoren busschroeven verlengstukken

Verlengstukken

Toebehoren busschroeven – Verlengstukken

Verlengstukken zijn ideaal om onze M4 (Ø5 mm) busschroeven te verlengen. De vernikkelde verlengstukken zijn leverbaar in de volgende lengtes: 10 mm / 15 mm / 20 mm / 25 mm / 30 mm. U kunt hiermee de capaciteit van busschroeven dus tot 30 mm verlengen.

toebehoren busschroeven verlengstukken

Afstandsbussen

Toebehoren busschroeven – Afstandsbussen

Afstandsbussen passen met een binnendiameter vanaf 5,2 mm precies om de M4 bussen. Ze worden om de schacht van een busschroef geplaatst om loze ruimte op te vullen of om de gewenste binnenruimte van uw stalenkap of boek op vaste afstand te houden. De buitendiameter van 10 mm heeft dezelfde diameter als de kop van de busschroef. De kunststof afstandsbussen zijn leverbaar in de volgende lengtes: 5 mm / 10 mm / 15 mm / 20 mm / 25 mm / 30 mm.

afdekkappen

Afdekkappen

Toebehoren busschroeven – Afdekkappen

Afdekkappen worden gebruikt om de kop van de metalen M4 busschroeven te vergroten waardoor deze meer body krijgen. Daarnaast worden ze ook gebruikt om
busschroeven in een gewenste kleur af te werken. Onze afdekkappen zijn standaard leverbaar in zwart en wit, andere kleuren zijn op aanvraag te leveren. De kunststof afdekkappen bestaan uit een kap en een onderlegschijf.

busschroeflussen

Busschroeflussen

Toebehoren busschroeven – Busschroeflussen

Busschroeflussen zijn ideaal om uw waaier aan op te hangen. De busschroeflus, of draaglus, is te gebruiken voor de M4 busschroeven vanaf 8 mm lengte. U plaatst de busschroef door de lus en het te bundelen materiaal. Houdt u er rekening mee dat door toevoeging van de lus circa 4 mm aan capaciteit verloren gaat. De lussen zijn in kunststof zwart of wit te leveren in de volgende lengtes: 95 mm / 135 mm.

ophangoogjes

Ophangoogjes

Toebehoren busschroeven – Ophangoogjes

Ophangoogjes zijn geschikt voor de metalen M4 busschroeven. U kunt uw waaier of stalen middels de oogjes gemakkelijk ophangen. De ophangoogjes kunnen worden geleverd in vernikkeld of vermessingd. Let u erop dat ze niet geschikt zijn in combinatie met kunststof busschroeven.

onderlegschijven

Onderlegschijven

Toebehoren busschroeven – Onderlegschijven

Onderlegschijven kunnen een bevestiging verstevigen of dienen als opvulling. Onderlegschijven, ook revetten of rondellen genoemd, zijn in verschillende maten leverbaar. Ze zijn uitgevoerd in metaal vernikkeld, vermessingd en verzinkt en kunststof zwart, wit en transparant. De uit voorraad leverbare producten zijn terug te vinden in de webshop.

Wellicht ook interessant voor u

Busschroeven M4 zijn de perfecte basis voor de toebehoren op deze pagina.

busschroeven

Busschroeven

Busschroeven

Busschroeven M4 zijn in vele metalen en kunststof soorten leverbaar. Metalen schroeven zijn ook verkrijgbaar als inslagschroef of schroef met verlenging onder de kop. Tevens bestaan er kunststof busschroeven met gat door de lengte ten behoeve van een kogelketting om de busschroef direct op te hangen. Op een aparte pagina en in de webshop vindt u meer informatie over onze busschroeven. Lees meer »

FAQ over toebehoren busschroeven

  1. Zijn deze producten ook leverbaar voor M6 busschroeven?
    – Deze producten zijn niet uit voorraad leverbaar voor M6 busschroeven. U kunt wel altijd contact met ons opnemen met betrekking tot hoeveelheden, prijzen en levertijden van aangepaste maten.