doorsteeksnoeren

Doorsteeksnoeren

Doorsteeksnoeren zijn flexibele kunststof verbindingen voorzien van stelribbels, die op elke lengte gesloten kunnen worden middels een apart te bestellen klemschijf of klembus. Doorsteeksnoeren zijn daarom ideaal om bundels samen te stellen op een exacte lengte.

Ga direct naar:

Een greep uit ons assortiment: Doorsteeksnoeren

doorsteeksnoer wit

Doorsteeksnoer Wit Kunststof bestellen bij the solution shop

doorsteeksnoer zwart

Doorsteeksnoer Zwart Kunststof bestellen bij the solution shop

klemschijf klembus

Klemschijven Klembussen bestellen bij the solution shop


Doorsteeksnoeren – Wat zijn de maten?

Doorsteeksnoeren zijn in de volgende lengtematen leverbaar:

  • 45 mm
  • 65 mm
  • 85 mm
  • 140 mm
  • 205 mm

De diameter van de draad is op het dikste punt Ø 5,85 mm. De kop is Ø 23 mm.

U kunt uw bundels zelf op de exacte maat sluiten. Hierna kunt u het overschot van de snoer gewoon afsnijden en ontstaat er een product op maat.

De bijbehorende klemschijven (platte schijfjes) en klembussen (in de vorm van bussen) zijn één standaard maat leverbaar met eveneens een buitendiameter van 23 mm. De twee producten verschillen niet in toepassing of montage, enkel in uiterlijk.

Doorsteeksnoeren – Welke uitvoeringen bestaan er?

Doorsteeksnoeren worden uitgevoerd in kunststof zwart of wit. De klemschijven en klembussen voor het sluiten van de verbinding worden eveneens uitgevoerd in zwart of wit kunststof.

Op aanvraag kunnen wij ze ook in uw gewenste kleur leveren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Doorsteeksnoeren – Gebruik & montage

Doorsteeksnoeren zijn erg handig om bijvoorbeeld karpetten of andere dikke stalen te bundelen. Ze worden vaak in combinatie met handgrepen of draaglussen gebruikt.

Doorsteeksnoeren zijn eenvoudig te monteren. U steekt de iets flexibele snoer door uw stalen en sluit deze door een klemschijf of klembus vanaf het einde aan te trekken tot strak op de bundel. Vervolgens knipt u het teveel aan snoer af. Klemschijven en -bussen geven een eenmalige sluiting, u kunt deze dus niet eenvoudig weer verwijderen. De klemschijven en/of -bussen dient u separaat van de doorsteeksnoer te bestellen.

Wellicht ook interessant voor u

Doorsteeksnoeren zijn op een zelfde soort manier te gebruiken als busschroeven. U kunt ook overwegen om deze voor uw toepassing te gebruiken in plaats van doorsteeksnoeren.

busschroeven

Busschroeven

Busschroeven

Busschroeven, bestaande uit een bus en schroef, zijn in diverse soorten en maten leverbaar. Ze worden onder andere gebruikt om stalen en kleurwaaiers te bundelen. Neem voor meer informatie een kijkje op de betreffende pagina of direct in onze webshop. Lees meer »

 

FAQ over doorsteeksnoeren

  1. Hoe flexibel zijn doorsteeksnoeren?
    – Doorsteeksnoeren zijn gemaakt van flexibel kunststof. Ze zijn zeer stevig en tevens buigzaam.