confectieklemmen

Confectieklemmen

Confectieklemmen zijn transparante klemmen die gebruikt worden om stoffen bij elkaar te houden. Confectieklemmen worden veel gebruikt in de textielbranche om bijvoorbeeld kleding of stofstalen mooi gevouwen te houden.

Ga direct naar:

Een greep uit ons assortiment: Confectieklemmen

Confektieklem busschroef

Confektieklemmen bestellen bij the solution shopConfectieklemmen – Wat zijn de maten?

Confectieklemmen zijn standaard leverbaar in de maat 40 x 4 mm. Andere maten zijn desgewenst te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Confectieklemmen – Welke uitvoeringen bestaan er?

Het product wordt in transparant kunststof geleverd.

Confectieklemmen – Gebruik & montage

Het product wordt veel gebruikt om gevouwen overhemden of andere kleding netjes te houden in de verpakking. Ze worden om die reden ook wel omschreven als overhemdclips, shirtclips of dasclips.

In de stalenindustrie worden de klemmen ook gebruikt om vitragestalen tijdens transport netjes gevouwen te houden zodat ze op beurzen mooi gepresenteerd kunnen worden.

Wellicht ook interessant voor u

Confectieklemmen kunnen worden gebruikt voor de presentatie van stalen. In dat geval zijn de volgende producten ideaal om uw stalenbundels samen te stellen.

busschroeven

Busschroeven

Busschroeven

Met busschroeven kunt u uw bundels in diverse maten demontabel samenstellen. Busschroeven zijn leverbaar in metalen en kunststof varianten. Ook bestaan er busschroeven met gat door de lengte, inslagschroeven en gepatenteerde schroeven met verlenging. Lees meer »

ringen

Ringen

Ringen

Ringen worden vaak in stalen verwerkt om deze vervolgens eenvoudig en stevig te kunnen bundelen met bijvoorbeeld een sluitring. Lees meer »

 

haken

Haken

Haken

Middels diverse kunststof- en metalen haken zijn uw stalenbundels eenvoudig op te hangen. Neem een kijkje in onze webshop voor alle soorten en maten. Lees meer »

 

FAQ over confectieklemmen

  1. Kan ik ook andere maten confectieklemmen bestellen?
    – Ja, andere maten zijn op aanvraag leverbaar.